Velkommen til russisk dating hjemmeside!

Hvis du er parat til et seriøst forhold eller bare træt af at være alene, og du gerne vil se en smuk russisk kvinde ved din side, så er du kommet til det rigtige sted.

Hvad en russisk brud leder efter på international online dating

Det er en opfattelse blandt danske ungkarle at russiske kvinder henvender sig til dating hjemmesider fordi de kun har merkantile interesser─ kvinderne drømmer alle sammen om at forlade deres hjemland og at flytte til et land med et mere gunstigt økonomisk og socialt klima.

Hvad så? At se bort fra dette argument er svært. Enhver normal kvinde og for resten også en mand stræber efter at forbedre sit liv, forsikre sine børn, give dem en god levestandard, en ordentlig uddannelse, og så videre. Deraf bør dog ikke udledes, at alle russiske brud, registrerer sig på online dating hjemmeside for at opnå dette mål, «snyltende» på de mænd og deres følelser der stoler på oprigtigheden af disse kvinder. Det er ikke rigtigt! Vi kan prøve at forklarer, hvorfor russiske kvinder er begyndt at registrere sig på dansk online dating hjemmeside?

 1. Efter en demografisk vurdering har Rusland for hver 1000 mænd 1160 kvinder. Det er ikke stor forskel ved første øjekast – det forekommer ikke kritisk. Men hvis en kvinde ønsker at få en uddannelse først og derefter ønsker at realisere sine professionelle ambitioner efter hun er blevet 25 år gammel og kigger omkring sig opdager hun dog at alle eftertragtede mænd fra hendes generation allerede har en familie.

  internationalonlinedating Med hensyn til alders afgrænsning er situationen endnu mere vanskelig. Russiske mænd er alt for udsatte pga. dårlige vaner og de er ikke vant til at opretholde deres normale fysiske form. Den fører til høj dødelighed blandt mænd i den giftefærdige alder. Årsagerne til denne højere dødelighed af den mandlige befolkning i Rusland ligger i deres dårlige levestandard og en ringere sundhedstjeneste men det handler ikke blot om det. Men som et resultat har en tiende del af de russiske kvinder ikke muligheden at skabe et normalt familieliv. I deres søgen efter lykken er de tvunget til at henvende sig til online ægteskab agenturer. Når bopæls landet vælges i fællesskab, vil nogle mænd gerne flytte til Rusland.

 2. Relaterede artikler:

  Hvorfor danske mænd gifter sig med russiske kvinder i stigende grad

  Hvordan en dansk mand kan begynde sit online bekendtskab med de russiske kvinder

  Hemmeligheder ved Online Dating: hvilke meddelelser svare de russiske kvinder på

 3. Og igen om mændene. Det en kendsgerning, at de russiske mænd udmærket forstår at de er eftertragtede fordi kvinderne er i flertal mens mændene i mindretal ifølge statistikken. Mændene har intet ønske om at bejle til og værne om kvinderne. Tværtimod mener mændene, at det er kvinderne, der skal lokke og værne om dem.
  En almindelig russisk familie ser sådan ud: kvinden passer sin arbejde, hjemmet og børnene og yder sin opmærksomhed til sin elskede ægtefælle.
  I Danmark er den situation anderledes: manden arbejder og tjener penge for sin familie og sin hustru. Kvinden kan være arbejde eller passe på børnene og huset. Manden hjælper sin hustru i hjemmet og med børnene uden problemer - han respekterer hende og hendes arbejde.
 4. Der er en drøm om et bedre liv. Hvad er et godt liv i den almindelige russiske kvindes forståelse? Det er blandt andet – at have mulighed for at leve adskilt fra sin forældre, have en bil og en god sygeforsikring, have mulighed for sund og god mad og kunne en god uddannelse til børnene.

Derfor er konklusionen: russiske kvinder fortjener ikke beskyldninger om at være besat af materialismen og en kold beregning. Selvfølgelig kan man blandt mange kvinder møde nogle som leder efter et smukt liv og luksus, men de er kun enkelt personer. Mange andre kvinder er ikke på udkig efter de rige men de ønsker at finde almindelige besindige mænd, der kan tage sig af deres familie, investere i disse og bevare deres position i familien som en familiefar.
 

 


Forrige artikel | Næste artikel