Velkommen til russisk dating hjemmeside!

Hvis du er parat til et seriøst forhold eller bare træt af at være alene, og du gerne vil se en smuk russisk kvinde ved din side, så er du kommet til det rigtige sted.

Hvorfor danske mænd gifter sig med russiske kvinder i stigende grad

Det er vanskeligt at argumentere over for statistikken som hævder, at antallet af ægteskaber mellem de danske mænd og de russiske kvinder er steget dette år med 36 %. Og procentdelen af sådanne ægtepar stiger konstant. Hvad er årsagen til at russiske kvinder er så populære på det internationale ægteskabs marked? Lad os prøve at forstå.

 • Russiske kvinder er smukke og har talent for at vise alle deres fordele. Mænd er ikke flove over at gå ud sammen med en sådan kvinde i ethvert selskab. Typisk opbygges russiske kvinders viden om etik, mode og adfærd på offentlige steder før et ægteskab.
 • russiskekvinder

 • De fleste af disse damer har et godt videns rundlag, de er gode til at læse, og en samtale med dem kan være en stor fornøjelse.
 • De er fremragende mødre. De har altid behandlet deres børn med ærefrygt og stort ansvar.
 • Mentaliteten hos de russiske kvinder, når man sammenligner dem med de andre udenlandske kvinder, er ret tæt på den danske mentalitet, hvilket kan hjælpe med at formindske alle mulige uoverensstemmelser.
 • Det er ikke typisk for dem at være selvglade og demonstrere deres ego og prale med deres udseende. Som regel er de ikke forkælet med meget opmærksomhed og penge. Det er et bevis på at et udseende som en model ikke ophæver sådanne egenskaber i kvinders natur som beskedenhed, venlighed, en evnen til at forstå den de elsker i enhver vanskelig situation f.eks. hvis der opstår økonomiske problemer.
 • De fleste russiske kvinder gifter sig på grund af kærlighed. Derfor er der mange af disse kvinder som er klar til at forbinde deres liv med en dansk mand, som ikke har nogen uddannelse, noget fast arbejde og ikke ejer nogen bolig. De er åbne og i stand til at støtte deres ægtefalle med et sødt ord og en handling. Hvis en mand er dedikeret og hårdtarbejdende, vil den russiske hustru være en stor støtte til opnåelse af de vigtigste mål i deres fælles liv. Disse kvaliteter ved russiske kvinder kan ikke købes.
 • Som regel fortsætter de russiske kvinders forældre at bo i deres fædreland. Det er en selvfølge at en mand, som skal gifte sig med en kvinde spørge om tilladelse hos hendes forældre. Herefter når manden har fået den tilladelse vil kommunikationen mellem forældrene og deres datter fortsætte på afstand. Derfor kan en dansk mand, som vil få en russisk hustru, undgå en masse forstyrrelse og endeløse spørgsmål om hver detalje om deres liv fra sin hustrus slægtninge og venner. Det er en stor fordel for et lykkeligt og fredeligt ægteskab.

 • Relaterede artikler:

  Hvad en russisk brud leder efter på international online dating

  Hvordan man kan finde en russisk kvinde for et seriøst forhold

  Hvordan kan man lære en russisk brud at kende via online og undgå at blive offer for en svindel?

   
   
 • De russiske kvinder er ganske behagelige. Selvom Rusland er et meget stort og rigt land, er levestandarden lav, bortset fra hovedstaden og centrale regioner. Det er særlig vanskeligt for folk, der bor i fjerntliggende i provinsen. Der er mange familier vant til at opdrage deres børn strengt. Derfor har de russiske kvinder ofte en blid disposition og evnen til at tåle og at acceptere vanskeligheder i deres liv. Men vi håber, at vores læsere er rigtige gentlemen, og de ikke vil udnytte svagheden hos disse smukke skrøbelige blomster.
 • De fleste russiske kvinde er kristne, og nogle af dem betragter religionen som en væsentlig del af deres liv.

Vi opsummerer. Hvis du har besluttet at gifte dig med en russisk kvinde, får du en helt ny række af muligheder: en hustru, der er klog og smuk. Hun er altid klar til at hjælpe til sin mand med alt, hun er klar til at arbejde, at få børn og at blive for dem en omsorgsfuld og en kærlig mor. Hun vil støtte dig i alle dine bestræbelser. Kan men drømme om nogen anden hustru?!


Forrige artikel | Næste artikel