Velkommen til russisk dating hjemmeside!

Hvis du er parat til et seriøst forhold eller bare træt af at være alene, og du gerne vil se en smuk russisk kvinde ved din side, så er du kommet til det rigtige sted.

Hvilke slags mænd søger russiske kvinder i international online dating Agency

sexrusseskvinder De fleste annoncer fra russiske kvinder, der har besluttet sig til at begynde at søge efter en ægtefælle i de internationale online dating hjemmesider, består af følgende overskrifter: ”Jeg er på udkig efter en anstændig mand for at skabe en familie". Vore mål er at fremhæve de mest almindelige ønsker fra russiske kvinder til danske mænd som potentielle ægteskabskandidater.

Russiske kvinder ser for det første på profilerne fra sådanne mænd, som indeholder noget information, som er let at analysere og evaluere. Det er oplysninger om alder, kropsbygning, højde, etnicitet, uddannelsesniveau, vaner. På denne måde ser nogen af kvinderne ikke med stor opmærksomhed på mændenes uddannelse, mens dette for andre er et vigtigt kriterium. Ofte har kvinderne ingen krav til et smukt udseende hos deres kandidater. Russiske kvinder mener, at mand ikke behøver at være smuk og charmerende, det er nok hvis han er et interessant menneske.

En stor rolle spiller økonomiske og sociale status hos en partner. Kvinder har stor glæde ved et bekendtskab med danske mænd, som i mindste har en gennemsnitlig indkomst. Der er dog visse undtagelser. Nogle kvinder er ikke bange for udsigten til ─ at opbygge fælles liv sammen fra ”nul"─ en særlig side af den russiske mentalitet.

Der er mange kvinder mener, at det er et vigtigt emne ─ dine interesser. I deres profiler fortæller de om deres interesser, som om de tilbyder dig at regne med og i ideelt set at dele med dem. For eksempel skriver nogle kvinder at de elsker kæledyr, teater, musik eller film, de dyrker fotografering, dans, fitness. De venter på, at du i det mindste reagerer med en forståelse for deres hobbyer. Et andet problem, der skal have opmærksomhed er ─ religionen. Hvis du bare er lidt bekendt med russisk historie, ved du godt, at enhver religion var forbudt her i mange år. Da perestrojka kom, blev en forfølgelse af de troende stop. Regerings politik havde ændret sig og det meget personligt anliggende om tro er blevet respekteret af den nye magt.

I dag er den herskende religion i Rusland den ortodokse tro. Nogle unge kvinder, som er i ortodokse familier, skriver i deres profiler at de kategorisk nægter at skifte religion.

wondgirles

Hvis dine testresultater viser, at du passer sammen med en sådan kvinde forudsat at du ikke leder efter nemme sejre, kan du være parat til at kommunikere med hende. Du behøver ikke at tage initiativet til at drøfte dette emne. Hvis du har opdaget at I kan lide hinanden og er jeres holdning til livet meget ens, så vil tiden komme hvor I kan diskutere spørgsmål om jeres fremtid.

Som man kan se på listen over fordele ved russiske brude for danske bejlere er det mest attraktive en vilje til gå på kompromis. Det betyder, at en russisk brud er den mest tolerante og attraktive kone. Det eneste du behøver at gøre er en lille indsats for at eje denne diamant.

Andre artikler:

Når bringer en russisk brud til Danmark – hvordan du skal forberede dig

http://www.women-russia.org/inf_10-10.html