Velkommen til russisk dating hjemmeside!

Hvis du er parat til et seriøst forhold eller bare træt af at være alene, og du gerne vil se en smuk russisk kvinde ved din side, så er du kommet til det rigtige sted.

Hvad man skal skrive når man er på en online dating hjemmeside med russiske kvinder

med russiske kvinder At opnå bekendtskab med russiske kvinder på en dating hjemmeside, kræver lidt at forberedelse. For eksempel: er du nødt til at skrive nogle punkter ned på en liste med dine ideer om, hvilke emne du vil drøfte ved en samtale. Dine første indlæg spiller en særlig rolle. Hvad skal du tale med din potentielle russiske brud om?

Hovedreglen er: Det er dig og kun det handler om. De danske mænd, der ønsker at finde en russisk kvinde eller de danske mænd som allerede har giftet sig med en russisk kvinde, er ofte fristet til at fortælle nogle ting om sig selv, som ikke er typisk for deres personlighed. Dette skal ikke gøres. Din opgave er at være dig selv og lade din kæreste lære dig at kende ikke en fiktiv superhelt, som du ikke er.

I dine meddelelser kan du inkludere emner som:

• Det er jeres hobbyer. Fortæl hende om dine præferencer (film, bøger, sport, musik, etc.) og spørg hende om hun finder det interessant;

• Familie. Familieemner bør være med på din liste. I kan udveksle oplysninger om jeres forældre, søskende og andre slægtninge. Det vil være meget interessant for hende at vide, hvad der vil venter hvis I vil beslutte at gifte jer. Hvordan vil hun føle sig i sin hustru rolle som din kone over for din familie?

• At rejse. Dette er et meget interessant emne. Hvis du har besøgt forskellige steder i verden så fortæl til din kvinde om hvilke oplevelser du har haft, hvad har du set her og der, om byer, om mennesker, om lande. Fortæl nogle historier fra dine ture. Lyt også til hendes historier;

• Du må fortælle om dine livs mål. Din potentielle russiske brud vil være interesseret i at vide om dine karriereønsker i karrierer, du skal ikke kun fortælle at du ønsker at blive gift. Hun har lyst til at vide, hvordan din økonomi er- kan du forsørge en familie i fremtiden, skal hun gå på arbejde efter hun har giftet sig med dig, eller kan hun nøjes med at tage sig af børn og hjem. Hvilket slags liv, hvilke finansielle problemer venter hende, hvis hun tør flytte til Danmark.

Vi vil ikke anføre række forskellige eksempler om hvordan mændene fortæller om deres erfaringer med kommunikation via forskellige online dating hjemmeside, fordi der ikke følger nogen generel opskrift på sådan samtale.

ruskvkind

Der er kun én gennemprøvet metode som ikke er uden relevans nemlig at anvende din sans for humor.

Naturligvis er endeløse vittigheder ikke helt passende, når du beskæftiger sig med en kvinde via online, men en dosis vittigheder kan på den undertiden gøre underværker.

Det er klart, at det er vanskeligt at sende vittigheder på online- chat. Din samtalepartner kan ikke se dit ansigtsudtryk, øjne udtryk, smil. Prøv at skrive en joke ved en passende lejlighed og tilføj en smileymile, som kan hjælpe at vise forskellige emotioner, så din nye veninde vil forstå, at det var en spøg.

Held og lykke med jeres chat!

Andre artikler:

http://www.women-russia.org/inf_16-10.html

russisk brud til Danmark