Velkommen til russisk dating hjemmeside!

Hvis du er parat til et seriøst forhold eller bare træt af at være alene, og du gerne vil se en smuk russisk kvinde ved din side, så er du kommet til det rigtige sted.

Hvad man skal skrive når man er på en online dating hjemmeside med russiske kvinder

 med russiske kvinder Hvis man spørger den gennemsnitlige mand, hvilke russiske kvinder der efter deres mening er klar til at få bekendtskab med danske mænd via online dating kommer der mest sandsynligt svar som disse:

1. Det er kvinder med personlige problemer.

2. Det er kvinder som ældre end 30 år;

3. Det er kvinder med en dårlig erfaring fra et mislykket ægteskab, bebyrdet med børn.

Mænd tror, at en russisk kvinde eller en kvinde af anden nationalitet ofte ikke har mindreværdskomplekser, at de er velstående og selvforsynende, at deres liv er fyldt med underholdning og at de absolut ikke lider af mangel på mandlig opmærksomhed. Alt dette er en myte!

I virkeligheden:

• Omkring 40 % af alle profiler af russiske kvinder på internationale ægteskabs agenturer hjemmesider er fra aldersgruppen: 19-28 år. Desuden er de fleste af disse på udkig efter mænd, der ønsker at gifte sig med en russisk kvinde. De angiver tydeligt i deres ansøgningsskemaer, at de ikke er interesseret i at flirte eller at svare på nogle seksuelle forslag. De ønsker at blive gift, få børn, realisere kvinders drømme og til dette livsprojekt har de brug for en seriøs og ansvarlig mand.

Det er en fejltagelse at tro, at disse russiske kvinder ikke har fået opmærksomhed fra deres landsmænd. De fleste af dem har allerede haft nogen erfaring med "relationer uden forpligtelser, de andre har oplevet et ”åbent forhold” og konkluderet, at det ikke er deres vej til at blive lykkelige.

• Omkring 50 % russiske kvinders profiler er anden gruppe: Enlige kvinder med børn. Naturligvis de ikke så interesseret i at få flere børn de har allerede fået dem, de har brug for en anstændig og kærlig og pålidelig mand som også accepterer hendes børn. Men de udelukker ikke muligheden for at få børn sammen, men en ting er for dem særlig vigtigt - nemlig de børn, som er hendes og som er hendes mands vil få den samme mængde kærlighed.

De fleste af disse kvinder er trætte af ensomhed, de ønsker endnu engang at få en følelse af trygheden - de ønsker at have en stærk mænd bag sig De stoler på deres chancer for atter at blive forelsket.

De er på jagt efter deres danske prins, de ved godt at tilbøjeligheden til alkoholisme ikke er så almindeligt hos de danske mænd, men kvinderne angiver alligevel med en mand i deres ansøgningsskemaer, at de ikke ønsker at forbinde deres skæbne med en mand med sådanne problemer. Måske var de tidligere nødt til at kæmpe med dette problem. De er bange for at forbinde sig med en grådig og utro og ubalanceret og ustabil mand – der lyder som ekkoer af deres tidligere liv.

Disse kvinder er potentielle vidunderlige koner og kærester for resten af deres liv. De vil være tro mod deres mand, indtil deres sidste åndedrag, selvom han kan få problemer med økonomi løn eller pludseligt kan miste sit job eller blive syg, vil disse kvinder aldrig forlade deres mand.

russeskmedkvinder

• Og den sidste gruppe af russiske kvinder, der foretrækker at søge deres skæbne online, er de kvinder "45+". Det er ca. 10 %. Dette omfatter kvinder, der har allerede har voksne og selvstændige børn. De henvender sig på online dating hjemmesider med et håb at finde en mand for at opleve stille og rolige modne år sammen med en pålidelig ægtefalle. De ønsker ikke at være ensomme på deres gamle dage. Russiske kvinder er smukke på alle alderstrin. For danske mænd som bliver alene, vil det være svært at finde en mere interessant og omsorgsfuld kone. Konklusion: de russiske kvinder nyder stor popularitet i ægteskabsbranchen. Du kan overbevise dig om i deres unikke charme ved at registrere dig på vores online dating hjemmesider, når du ønsker at begynde at chatte med en af disse kvinder.

Andre artikler:

http://www.women-russia.org/inf_17-10.html

http://www.women-russia.org/inf_16-10.html