Velkommen til russisk dating hjemmeside!

Hvis du er parat til et seriøst forhold eller bare træt af at være alene, og du gerne vil se en smuk russisk kvinde ved din side, så er du kommet til det rigtige sted.

Online dating med russiske kvinder: almindelige fejl hos mænd

russkamedkvin Din beslutning om at registrere sig på vores online dating hjemmeside betyder, at du er klar til et seriøst forhold, og at du foretrækker russiske kvinder. Så lad os se på typiske fejl hos mandlige klienter. Hvad man bør gøre og hvad man ikke skal gøre:

• Du bør ikke fremstille en dårlig profil og uploade billeder af lav kvalitet.

• Det er en stor fordel, hvis du og din nye russiske veninde taler flydende engelsk, men hvis ikke? Selvfølgelig bor I i forskellige lande og beslutningen om at finde hinanden på denne måde, bør give jer begge en ekstra motivation til flittigt i at udvikle jer, men hvad hvis dine sprogkundskaber er tæt på nul?

Hvis du absolut ikke taler russisk, er det bedre i første omgang at henvise til tolk. Teksten i dine breve skal være klare for din russiske kvinde som ikke er i stand til at forstå mekanisk oversættelse fra computer.

Hvis du har lyst fra starten til at kommunikere med flere russiske kvinder, da send dem ikke det samme budskab med blot en ændring af kvindens navn. Denne fremgangsmåde er ikke korrekt. Alle dine samtale partnere har deres egen personlighed og individualitet og hvis du respekterer dette bør du undgå at sende flere kopier fra en eneste besked.

• Man bør ikke stole på at din smukke russiske kvinde umiddelbart vil reagere på din besked. Online dating hjemmesiden er ikke en mirakel fabrik, den er kun et værktøj, der forenkler vejen til dit mål.

• Hvis du synes, at der er gået nok tid og du stadig ikke fået en eneste besked, skal du ikke give skylden til hjemmesiden. Der sker ikke så hurtige forandringer i livet- hvis det var tilfældet skulle vi leve i en anden og mere perfekt verden. Se på dig selv – analyser de oplysninger du har anvendt i din profil. Har du måske lyst til at opdatere dem? Eller prøv at skrive selv ─ russiske kvinder kan godt lide modige mænd.

• Du er heldig og har fundet en russisk brud, som kunne være din perfekte hustru din mening. Det kan ikke anbefales at fortsætte med at chatte i alt for lang tid. Det kan ende for jer begge med at jeres fælles interesse vil forsvinde. Konklusion: Den er på tide at handle og du skal udvikle fra at chatte til at snakke i virkeligheden.

• Bekymringer om omdømme. Nogle særligt følsomme mænd kan bekymre sig om at deres tilstedeværelse i en internationale dating hjemmeside blive kendt for offentligheden (venner, familie). Sådanne problemer forekommer blandt én ud af tusinde. Hvis dette argument ikke er godt nok, så slip for en afsløring om dig selv og fortæl dine venner, at du har valgt at finde din lykke på denne måde. Vi er sikre på, at de vil forstå dig.

Online dating med russiske kvinder

• Godtroenhed. Mens vi garanterer, at personer med alvorlige hensigter har ret til at registrere sig på vores hjemmesider, kan vi desværre ikke garantere, hvis din profil vil tiltrække en slags «playgirl», som ønsker bare at chatte for sjovt og tale med nogle mænd. Dette handler naturligvis ikke om snydere Det er ikke svært at afsløre og forstå at denne kvinde er «playgirl». De vil komme til hjemmesiden omkring samme tid og under alle omstændigheder er de aldrig blevet enige om at mødes med dig offline.

Hvis du ikke vil forsømme disse tips kan du dristigt søge din russiske brud på vores online dating hjemmeside!

Andre artikler:

http://www.women-russia.org/inf_18-10.html

http://www.women-russia.org/inf_15-10.html