Velkommen til russisk dating hjemmeside!

Hvis du er parat til et seriøst forhold eller bare træt af at være alene, og du gerne vil se en smuk russisk kvinde ved din side, så er du kommet til det rigtige sted.

Et bekendtskab med en russisk kvinde: hvis en kvinde har et barn

rus kvinder sexGanske ofte mødes annoncer fra russiske kvinder med børn på internationale online dating agenturer. En grund til at en kvinde er blevet efterladet alene med sit barn er ofte en skilsmisse eller mere tragiske omstændigheder.

Hvis du ikke ønsker at forbinde din skæbne med en russisk kvinde med et barn så kan du anføre dette punkt i din profil og dermed undgå besked fra enlige mødre. Men hvis du selv synes at du er klar til at forbinde dit liv med denne kvinde, gifte dig med hende, elske hende og hendes barn, så skal du tænke over følgende.

Det er ingen hemmelighed, at nogle unge kvinder i Rusland mangler ansvarlighed og er blev alene med et barn uden at have tænke på konsekvenserne af et tilfældigt forhold. Derfor skal du være opmærksom på hvordan hun behandler sit barn.

• Hvis hun næsten intet fortæller dig i sine beskeder om sit barn og dettes interesser vil du indse, at hun betragter sit barn som en fejl fra sin ungdom. Så bør du overveje om, har du brug sådan hustru og en mor? Der er ingen garanti for at hun ikke også vil behandle jeres fælles børn på samme måde.

• Men hvis du i hendes beskeder ser at hun virkelig elsker sit barn og nærer omsorg for det, så skal dut til at huske på, at for de fleste russiske kvinder kommer børnene i første række.

Jeres bekendtskab kan hjælpe hende med at føle sig glad og selvsikker igen, men det er usandsynligt, at den kan mindske hendes kærlighed til barnet.

Hvis du er klar til sådanne "ofre”, skal du byde velkommen disse to mennesker i dit liv. Du kan være sikker på at hun vil behandle dig og jeres fælles børn på den samme måde.

Hvis du er klar over, at dit EGO ikke er i stand til at stille op med en lille «rival», er det bedre at opgive tanken og koncentrere sig på at finde en russisk kæreste uden børn.

Nogle kvinder i Rusland er blevet træt af at søge efter en partner for at få fælles familie og børn. De indser, at de ikke kan stoppe deres biologiske ur og har derfor besluttet at få et barn, som de selv siger selv: «kun for mig selv». Den mand der blev valgt som en «potentiel far» aner ikke noget om, at han har fået et barn.

Når der er gået nogen tid indser nogle enlige mødre, at et moderskabs lykke ikke er tilstrækkeligt til et lykkeligt kvindeliv. Nu mangler sådan en kvinde også en mand. Hun nærer en stor skuffelse over sine landsmænd, derfor kommer hun til de internationale online dating hjemmesider for at registrere sig.

med en russisk kvinde

Denne kvinde er godt klar over hvorfor hun henvendte sig til en online dating. Efter sin beslutning om at blive alene mor, er hun ikke bange for at påtage sig en ny helst ansvarligheden. Hun har allerede rig erfaring med at opdrage et barn uden en mand og hun er træt af at være alene. Den kvinde vil være indbegrebet af en god russisk kone.

Hun vil også tage sig af dig og barnet, indtil I sammen når frem til at jeres familie har behov for at vokse. Dine fælles børn vil altid blive afholdt og behandlet med kærlighed, og hun vil hemmeligt være taknemmelig for, at du har accepteret og elsker hendes eget barn.

Andre artikler:

http://www.women-russia.org/inf_19-10.html

http://www.women-russia.org/inf_18-10.html