Velkommen til russisk dating hjemmeside!

Hvis du er parat til et seriøst forhold eller bare træt af at være alene, og du gerne vil se en smuk russisk kvinde ved din side, så er du kommet til det rigtige sted.

Hemmeligheder ved Online Dating: hvilke meddelelser svare de russiske kvinder på

I samarbejde med vores kolleger, har vi foretaget undersøgelser af de første 1000 breve, der er sendt fra Danmark til de russiske kvinder. I processen opdagede vi en række love:

 • Net etikette. Af stor betydning er overholdelsen af Net etikette. Det er klart, at du er statsborger i et andet land, så ingen stille store krav til grammatikken. Men hvis du skriver til den russiske kvinde med en taktfuld formulering og høflighed, har du 30 % større chance for at få et svar fra hende.
 • Seksuel tiltrækning. Det er ingen hemmelighed, at mænd elsker med øjnene. Bortset fra de billeder som kvinderne placerer i deres profiler har vi på vores hjemmeside en fotokonkurrence med de russiske kvinder i bikini. Den nyder en stor popularitet blandt mænd. Hvis du har undersøgt en profil af en kvinde, som interesserer dig, og du har oplevet og værdsat en ukendt kvindes charme, undlad da at fremkomme med eksplicitte komplimenter med en seksuel undertone i den første besked. Forbehold dette en senere periode, når du vil kende din nye kæreste lidt bedre. Du vil selv forstå hvornår der vil være tid til at vise din beundring for hendes attraktive udseende. Ellers risikerer du opsigelsen af dialogen, som endnu ikke er begyndt.

  russiskekvinderpa

 • De første hilsner har en stor betydning. Sprogbarrieren bør ikke være en hindring for online dating med en russisk kvinde. Din besked skal ikke bestå af almindelige sætninger, som for eksempel: «Hej, hvordan går det?» Giv dig selv et ekstra arbejde, rod i ordbøger, prøv at finde en mere original hilsen. Hvis du mener, at det er for svært at gøre det selv, har vores hjemmeside en oversættelsestjeneste, eller du kan bede om hjælp fra andre.
 • Du ønsker at prøve at flytte jeres kontakter til et privat, personligt plan. Vi anbefaler dig ikke at tilbyde en russisk kvinde, der er registreret i vores online dating Agency overgangen til kommunikation via telefon eller anden tjeneste. Det er klart at I på et tidspunkt vil beslutte sammen, at det er nødvendigt at begynde et personligt forhold og samtale, men du ikke skal forsøge at gøre det i den første besked. En russisk kvinde kan måske mene, at du vil bedrage hende eller komme med uanstændigt forslag.
 • Samtalepartners interesser. Fra den første dag af din online─ kommunikation, tal med din samtalepartner om ting der interesserer hende. Vis hende, at du er interesseret, ikke kun fordi hun ser fantastik ud men også på grund af hendes indre verden og hendes syn på livet. Stol på os - russiske kvinder sætter pris på det.
 • Relaterede artikler:

  Hvad en russisk brud leder efter på international online dating

  Hvordan man kan finde en russisk kvinde for et seriøst forhold

  Hvordan kan man lære en russisk brud at kende via online og undgå at blive offer for en svindel?

 • Vær ikke bange for at sige «Undskyld», lad være med at være genert. På internettet kan du finde en masse forskellige oplysninger om russiske kvinder, heriblandt nogle som ikke er helt flatterende. Måske har du selv haft en samtale erfaring med de russiske damer, men alle mennesker er forskellige i vores verden, og de fleste af de russiske piger er ikke begejstrede for de arrogante, overdrevent selvglade «bejlere». Enkle og taktfulde sætninger som: «Undskyld mig... » i begyndelsen af din besked, vil hjælpe dig med at fremkalde sympati hos den smukke ukendte kvinde på forhånd. Din chance for at få et svar på dit brev vil stiger med 25 %.

 •  
   
 • Religion. I virkeligheden spiller religiøse præferencer ikke en betydningsfuld rolle i at få kendskab til russiske kvinder. Udover at danske mænd gifter sig med en kristen, findes der også danske mænd som er muslimer, men vi anbefaler ikke at rejse spørgsmål om tro før tiden. Det er ret mærkeligt men en diskussion af dette emne kan skabe en negativ stemning fra begyndelsen af jeres dating.

Alle de ovenstående anbefalinger er rent generelt. Du bestemmer selvom du vil bruge dem eller ej.


Forrige artikel | Næste artikel