Velkommen til russisk dating hjemmeside!

Hvis du er parat til et seriøst forhold eller bare træt af at være alene, og du gerne vil se en smuk russisk kvinde ved din side, så er du kommet til det rigtige sted.

Hvornår det er tid til at skifte fra online dating med en russisk pige til offline─ dating

Du har mødt en perfekt russisk kvinde gennem en online dating Agency. Du bor i Danmark hun bor i Rusland. I har stor fornøjelse af at snakke sammen; du kan ikke vente på et opkald fra din elskede, I drømmer at blive gift, og I er begge lykkelige!

Okay. Det lyder romantisk, men hvor længe kan sådan et forhold modstå tidens tand? Dette spørgsmål fortjener opmærksomhed, fordi der er mange kærlige par som har slået op og ikke har indgået et ægteskab fordi de ikke har taget hensyn til dette.

Vores erfaring som et international ægteskab Agency viser sig, at forsinke den gensidige beslutning om at gifte sig, fører i 50 % af tilfældene til opløsningen af par.

I gennemsnit vil der forløbe fra tre til ni måneder mellem den første online dating og det første virkelige møde. På dette tidspunkt, har du allerede brugt temmelig lang tid med at kommunikere med beskeder, videochat og telefon.

Nu er det endeligt det første møde! I har begge så mange spændinger og forventninger til muligheden for at se sin elskedes øjne i virkeligheden og ikke gennem en flimrende skærm!

I har indset, at I godt kan lide hinanden og det er sandsynligt at hun er din drøm om en russisk kvinde som er charmerende, sensuel og omsorgsfuld. Måske har jeres møde fundet sit sted på din kvindes side eller i dit hjemland, Danmark, eller I har aftalt at tage sammen på en romantisk rejse og forskellige uforglemmelige øjeblikke venter jer på maleriske steder.

enrussiskpige

I nyder hinanden og jeres fælles selskab. I ønsker at sammenknytte jeres hjerter, at danne en familie og opdrage børn og give dem jeres kærlighed. Men der kommer en tid til at forlade hinanden, at holde en pause.

I er begge to er nødt til at gennemtænke grundligt på jeres fælles øjeblikke af følelser og tæt kontakt og jeres villighed til at gifte jer. Her på dette tidspunkt kan vise sig nogle undersøisk skær, der undertiden findes i klippen. Hvordan kan I holde sammen og undgå dette?

Tænk et stykke tid tilbage. Dengang da du besluttede dig til at stifte bekendtskab med en russisk kvinde per online─ dating for et seriøst forhold til fremtiden var det klart at I bor i forskellige lande og derfor ikke sandsynligt at I ville være i stand til at ses hver weekend. Den lange adskillelse kan indgyde tvivl i din partner på samme måde som hos dig.

Relaterede artikler:

Hvad en russisk brud leder efter på international online dating

Hvordan man kan finde en russisk kvinde for et seriøst forhold

Hvordan kan man lære en russisk brud at kende via online og undgå at blive offer for en svindel?

På et vist stadie af online kommunikation, opstår behov for at ses offline. Dette er det bedste tidspunkt at forstå motivationen hos din elskede. Er hun klar til et seriøst forhold? Eller havde I bare en lille smule interessere i hinanden. Hvis det kun er en gensidig flirt, kan I med glæde nyde fællesskabet. Men hvis I begge to føler trang til hinanden og ser, at jeres forhold måske skal føre til ægteskab skal I ikke fortsætte med at føre et adskilt liv.

Hvis din grund til at anvende online dating Agency var et ønske om at blive gift med en russisk kvinde skal du være klar til ægteskab. Selv om du oplever nogle problemer på dette tidspunkt, herunder finansielle som er vigtige for alle – så lad ikke disse forsinke dit ægteskab.

De fleste russiske kvinder er ikke bange for at der måske kan komme finansielle vanskeligheder hvis de ser et potentiale i dig. Desuden er de altid klar til at hjælpe med at løse disse problemer. Tværtimod risikerer du ved at skabe en ventetid i jeres forhold, at gøre det klart for den kvinde, at hun er blevet afvist, og dette tilgiver de russiske kvinder ikke.


 
 

Men du har stadig tid til at overveje sagen─ fra seks måneder til et år efter datoen for jeres første møde forudsat at du vil mødes med din valgte kvinde med jævne mellemrum og kommunikere regelmæssigt.


Forrige artikel | Næste artikel