Velkommen til russisk dating hjemmeside!

Hvis du er parat til et seriøst forhold eller bare træt af at være alene, og du gerne vil se en smuk russisk kvinde ved din side, så er du kommet til det rigtige sted.

Online dating med den russiske brud og mødet efterfølgende

Dit forhold og kommunikationen med en russisk kvinde via online dating agenturet vil før eller senere føre dig til det næste skridt─ et møde offline. Hvordan kan du forberede dig til dette?

Det er ikke rigtig at insistere på, at det første møde skal være netop i Danmark.

Et ideelt plan for det første møde er at vælge et «neutralt territorium» for eksempel at rejse sammen i et tredjeland. Vær enig i, at det er meget nemmere at føre samtaler via video eller på telefon med en ukendt kvinde, end at kigge ind i hinandens øjne og gøre det samme. Det uundgåelige følelsesmæssige stress, kan påvirke det første indtryk, når I mødes og skabe barrierer for kommunikation.

Det er meget bedre, hvis jeres bekendtskab offline bliver beriget med nye opdagelser, såsom fælles sightseeing, en tur på en restaurant og en kaffe, hvor I vil få mulighed for at prøve det lokale cuisine. Der vil I begge to være i samme situation – I er begge gæster. Samtaleemnerne vil komme af sig selv, og på farten, kan du bedre forstå din nye russiske veninde og få bekræftelse på, at du blev tiltrukket af hende, da du så hende og talte med hende online.

Onlinedatingmed

På det første møde med en russisk kvinde skal du huske:

 • Det er bedst, hvis et spørgsmål om at betale for turen kan aftales af jer på forhånd. Hvis du opdager, at din kvinde vil få økonomiske vanskeligheder i denne situation, kan du forsigtigt tilbyde assistance. Hvis spørgsmålet om finansiering ikke er opstået, er der ikke grund til at rejse det, fordi I begge ønsker at mødes og indtil videre har I et åbent forhold. Du må ikke insistere på at påtage dig alle jeres rejse omkostninger. Den russiske kvinde kan tolke dit oprigtige forslag som et ønske om at sætte hende i en afhængig position.
 • Den store fordel som du har, er din høflighed. De fleste russiske mænd kender ikke eller har glemt, hvad det betyder at udvise en galant adfærd over for damen. Men det sætter kvinder pris på.
 • Relaterede artikler:

  Hvorfor danske mænd gifter sig med russiske kvinder i stigende grad

  Hvilke slags mænd søger russiske kvinder i international online dating Agency

  Når bringer en russisk brud til Danmark – hvordan du skal forberede dig

 • Alle kvinder elsker gaver, men du må ikke overdrive dette og give din nye veninde en formue på det første møde. Den russiske kvinde kan få den forkerte forestilling at du har besluttet at imponere hende på denne måde, fordi du simpelthen ikke har noget mere at byde på. Selvfølgelig kan et stykke ikke dyrt souvenir, blomster, chokolade eller andre gaver som kvinder elsker give dig en positiv reaktion fra russiske damer, men du må ikke være for ivrig.
 • Hvis I af en eller anden grund, arrangerer en mødedato i Rusland er det klogt at forberede sig til turen og evt. kende til hvordan man finder kontaktpersoner, f.eks. tlf.nr. til ambassaden.

  Det er bedre at købe en returbillet med en åben dato. Vi håber, at mødet med en russisk brud vil give dig en stor glæde, men en returbilet med en åben dato vil forsikre sig mod eventuel skuffelse.

  Hvis I har besluttet at lade det første møde være i Danmark, må du prøve at give din nye russiske veninde en følelse af din gæstfrihed og en fornemmelse af at være sammen med dig som en velkommen gæst:

  • Du kan sørge for at finde et hyggelig og behagelig sted i den er i en velbeliggende del af dit område, hvor hun kan opholde sig.
  • Overvej det kulturelle program.
  • Hvis du har planer om at præsentere din russisk brud for dine venner eller familie skal det ikke være overraskelse for kvinden. Du er nødt til at forberede hende på forhånd. Glem ikke også at forberede dine nærmeste og vennerne. Hvis hun har et barn så fortæl også om det.

  •  
    
  • I træffer alle beslutninger sammen.

  Det første offline- bekendtskab – er et vigtigt skridt, lad kvinden være sig selv, lad hende føle sig godt tilpas og afslappet, og du vil se den russiske kvinde i al sin pragt.


  Forrige artikel | Næste artikel