Velkommen til russisk dating hjemmeside!

Hvis du er parat til et seriøst forhold eller bare træt af at være alene, og du gerne vil se en smuk russisk kvinde ved din side, så er du kommet til det rigtige sted.

Ægteskabet med en russisk kvinde: nogen begyndelses vanskeligheder af jeres familie liv

Dit bekendtskab med en russisk kvinde fører til en lykkelig fortsættelse med jeres ægteskab. Du har bragt din unge kone hjem og jeres vidunderlige ægtepar tager de første fælles skridt på livets vej. Dette er en dejlig tid!

Dog på dette tidspunkt kan I få vanskeligheder. Det er forbundet med adaptationsprocessen når din hustru skal tilpasse sig livet i et ukendt land. Du må ikke blive overrasket, hvis hendes munterhed mindskes efterhånden og når du kan læse på hendes smukke ansigt tegn på forvirring og endda irritabilitet. Det er en klar og logisk proces ved ændringen af sin tidligere bopæl.

For at forstå hvordan den russiske kvinde føler sig i sit nye liv i Danmark ─ med et ukendt sprog, forskellige andre traditioner, helligdage og mad, uden en eneste slægtning og venner ─ må du forsøge at sætte dig selv i hendes sted. Hvordan kan du hjælpe din elskede med at vænne sig til det nye sted, hendes nye hjem?

Det er ikke særlige ofre som er påkrævet fra din side. En ting er vigtig: at være tålmodig og elske din hustru, give hende din varme opmærksomhed og omsorg. Vanskeligheder som skyldes en mentalitets forskel kan sagtens overvindes, hvis I går sammen gennem livet.

Relaterede artikler:

Hvorfor danske mænd gifter sig med russiske kvinder i stigende grad

Hvilke slags mænd søger russiske kvinder i international online dating Agency

Når bringer en russisk brud til Danmark – hvordan du skal forberede dig

jeresfamililiv

Dette er nogle praktiske tips til en dansk mand, der gifter sig med en russisk kvinde:

 • Den første tid vil din ægtefælle savne sine slægtninge og ofte ringe hjem for at dele nyheder. Lad hende være i kontakt med sin russiske familie så meget, som hun har brug for på dette tidspunkt, især fordi det er næsten gratis at lave et opkald via Skype. Gradvist vil antallet og varigheden af samtaler stilne af. Din hustru vil få afløb for sine følelser og begynde at udstyre sit nye hjem. Dette problem vil løses af sig selv.
 • Du kan hjælpe din kone med at læse dansk. Selv om taler I begge to taler engelsk eller russisk, er det nødvendigt at kende sproget i det land, hvor hun bor nu. Få en aftale om at tale med hinanden udelukkende på dansk og ret hendes uundgåelige fejl forsigtigt. Sådan vil hun overvinde sprogbarrieren. Det er godt hvis du hjælper hende med at tilmelde sig et sprogkursus. På den mål vil hun udbrede sin horisonter vedrørende Danmark og vil være i stand til at kommunikere med ligesindede.
 • Det er ingen hemmelighed, at en beslutning om at flytte til og at leve i Danmark nemmere realiseres af kvinder som er fuldt af aktivitet og beslutsomhed. Nogle gange er det særligt vanskeligt at eksistere for dem, fordi de oplever mangel på kommunikation. Din opgave er at redde hende fra denne mangel på kontakt.

  En god vej ud af denne situation er fritidsaktivitet. Dette kan være sport, dans, syning, madlavning, fitness, etc.

  Det kan i begyndelsen være svært for hende at tage alene til offentlige steder, så foreslå hende dit selskab. I kan svømme sammen i poolen-gå til dans sammen eller få noget sjov i et bingo klub.

  Brug din tid sammen med din kone. Du kan fortæller hende så meget som muligt om reglerne og forholdet mellem mennesker i Danmark, etikette og traditioner. Jo mere du sætter på dansk nationalitet og dansk karakter jo hurtigere kan din ægtefælle tilslutte sig nye realiteter.
   

   

  Den vigtigste ting at huske er, at denne periode af jeres ægteskab er en vanskelig proces for din russiske kone. Prøv at give din elskede flere grunde til at være lykkelig. Inviter hende på en tur, en romantisk middag, forkæl hende med hendes foretrukne søde sager og andre kvindelige fornøjelser.

  Efterhånden vil din hustrus forvirring forsvinde og du vil se, hvordan din kvinde er blevet forandret og hvor meget hun har bragt glæde og lykke med sig ind i dit hjem. Når din venner kommer på besøg vil de sikkert spørge: hvordan har du fundet denne charmerende russiske kone?


  Forrige artikel | Næste artikel