Velkommen til russisk dating hjemmeside!

Hvis du er parat til et seriøst forhold eller bare træt af at være alene, og du gerne vil se en smuk russisk kvinde ved din side, så er du kommet til det rigtige sted.

Hvordan kan man lære en russisk brud at kende via online og undgå at blive offer for en svindel?

Der er ikke så mange variationer i at finde en russisk brud. Der er international online dating hjemmeside og ægteskabsagenturer. Nogen finder deres skæbne hurtigt, men de andre kan fortsætte deres søgninger efter deres ideelle partner i mange år. Pas på – bliv ikke fanget i Internettets svindlere. Har man fået sådanne ubehagelige oplevelser, afviser nogle mænd deres drøm om online dating for evigt, mens andre fortsætter mere forsigtigt.

Hvordan kan man opdage at en kvinde er et bedrageri? Hvad skal man gøre eller snarere hvad skalman ikke skal gøre for at undgå at falde i hænderne af interaktive svindlere? Vore svar vil være et par enkle regler som bør anvendes når man kommunikerer med ukendte kvinder online.

 1. Den klassiske svindlers «lokkemad» på dating sites online er et foto af en blond kvinde med blå øjne, en repræsentant med det typiske, slaviske udseende, som er så attraktivt for danske mænd. I sin profil har damen skrevet, at hun er en meget seriøs kvinde, som ikke er specielt interesseret i underholdning. Tværtimod drømmer hun om et seriøst forhold og er klar til at starte en familie. Måske vil hun fortælle historien om sit uheldige, barnløse ægteskab, som var en årsag til hendes sidste skuffelse med russiske mænd og som har skubbet hende til at søge sin lykke i Danmark. Der plejer at skjule sig nogle mænd bag sådan «dame».
 2. damedatks Hvis du foreslår at få kontakt via en chat eller via Skype, siger hun «nej» til det, fordi hun ikke har hjemmecomputer. Et andet forslag om et mobiltelefon opkald er heller ikke muligt─ den er blevet stjålet, gået i stykker, tabt osv. At købe en ny har hun ikke finansielle muligheder for. Denne situation - når en kvinde ikke ønsker at kommunikere ansigt til ansigt skal du betragte som en første advarsel. Nogle er enige om at tale i telefon og hører så en dejlig kvindestemme men du vil få en forklaring, fx: at denne telefon ejes af en nabo og at du ikke skal ringe til dette nummer for ikke at bringe folk i ulejlighed.

  Relaterede artikler:

  Hvorfor danske mænd gifter sig med russiske kvinder i stigende grad

  Hvordan en dansk mand kan begynde sit online bekendtskab med de russiske kvinder

  Hemmeligheder ved Online Dating: hvilke meddelelser svare de russiske kvinder på

 3. Som regel indeholder de første breve almindelige spørgsmål og svar ─ en svindler er nødt til at give det indtryk, at I skal udvikle et varmt forhold. Jeres smag, præferencer, drømme vil passe dig perfekt. Denne periode vil vare mistænkeligt kort tid. Meget snart bagefter fortæller hun henrykt til dig, at det er dig som er hendes ideelle mand. Der kommer måske et par breve, og hun er vildt forelsket og ivrige efter at møde dig.
 4. Historien kan fortsætte med forskellige variationer, men det er eneste mål i denne forestilling er penge. For eksempel: I har haft en aftale om at mødes, du venter på din russiske brud, men for pokker! Hun har lige nu haft nogle dårlige dage: har mistet sit job, har ikke fået sin løn eller penge er blevet stjålet og så videre. Hvis du accepterer at sende hende et beløb til at dække rejse udgifter, bør det kun være et småbeløb så vil hun straks kan komme løbende ind i dine arme. Dette er et meget primitivt eksempel, erfarne svindlere udfører i virkeligheden deres manøvre så dygtigt at deres ofre tilbyder selv deres hjælp.

Derfor er konklusionen:

 • Vær forsigtig med særligt initiativrige kvinder med udseende som fotomodeller på dating hjemmeside;
 • Prøv at tjekke ─ er det en realistisk kvinde, som eksisterer i verden? På den måde er det en god ide at kommunikere via Skype. Hvis hun ikke har en computer selv, findes nu internetcafé i alle byer i Rusland;
 • Hvis hun kun efter få breve fortæller dig, at du er hendes ideelle mand, uanset hvor pænt det lyder, skal du være skeptisk
 • Under ingen omstændigheder skal du accepterer at overføre penge til hende selv om hun har en masse gode undskyldninger;
 • Du må ikke udlevere din adresse og flere kopier af dokumenter. Aftal ikke at sende pakker og udføre andre tilsyneladende uskyldige anmodninger fra ukendte kvinder.

Forrige artikel | Næste artikel