Velkommen til russisk dating hjemmeside!

Hvis du er parat til et seriøst forhold eller bare træt af at være alene, og du gerne vil se en smuk russisk kvinde ved din side, så er du kommet til det rigtige sted.

Hvordan man kan lære en russisk brud at kende online: de vigtigste hemmeligheder

sexwoman4marriage Du har besluttet at skrive til online dating agentur med russiske kvinder og tænker på et seriøst forhold. Det betyder at du forfølger et forståeligt mål - at opbygge et harmonisk forhold, der bør resultere i et vellykket ægteskab. Men ingen kan forsikre sig mod eventuelle skuffelser. For at undgå dem skal du undgå at være overfladisk, men at lede alvorligt efter en kommende ægtefælle.

En nøgle til en vellykket online dating er dine klare udvælgelseskriterier.

Antag, at du har besluttet at registrere sig i online dating hjemmesiden: du har udfyldt et ansøgningsskema, sat dine billeder ind, du er blevet testet. Du får mange tilbud om at læse russiske kvinders profiler som passer til dit psykologiske portræt, men de er tavse. Det er du også.

De fleste mænd, der ikke ønsker at sidde og vente, opnår det ønskede resultat. Det er ikke sandt, at alle aktive brugere fra det stærke køn vil finde deres ideelle russiske hustru øjeblikkeligt, men de får forskellige erfaringer med at snakke med kvinder og dermed stiger deres chancer. For at opnå det ønskede resultat, bør du fra begyndelsen forstå din egen motivation.

Prøv at huske dine tidligere fejl, når du ønskede at opbygge et forhold med en kvinde fra Danmark. Hvad var der galt? Du kan erindre din oplevelse og forbereder dig på at kommunikere med russiske kvinder og finde ud af hvilke værdier der er særligt for dem. Kan du efter dette arbejde med dig selv, tillade dig til at vente eller at svare på alle beskeder, der kommer til din profil? Selvfølgelig ikke. Du bliver opmærksom. Du kan ikke bruge din tid på at studere alle kvinders profiler hvor nogle parametre, stemmer overens med din. Du vil lede efter ”en diamant”.

Du kan udfylde din profil korrekt og regne med at analysen af dine egne behov og ønsker er gået gennem testen og videre til udvælgelsen af en russisk brud.

Relaterede artikler:

Hvorfor danske mænd gifter sig med russiske kvinder i stigende grad

Hvordan en dansk mand kan begynde sit online bekendtskab med de russiske kvinder

Hemmeligheder ved Online Dating: hvilke meddelelser svare de russiske kvinder på

Det er sandsynligt, at du ikke vil vente længe på mange breve fra kvindelige kandidater. Nogle af dem er temmelig nemme at dechifrere. For eksempel, hvis du er en høj mand, så er det højst sandsynligt at du vil modtage en besked fra en kvinde, der hele sit liv har drømt om en mand af din vækst. Men du er nødt til at overveje det faktum, at hun blandt alle dine fordele har valgt vækst. Eller: hvis din højde er under gennemsnittet, men du er veluddannet kan du få en besked fra en kvinde, der ønsker at chatte med en mand, der har en god uddannelse. Om din vækst vil der ikke var blevet skrevet et ord.

En anden variation: din profil viser, at du er en behagelig mand i alle henseender, men nu har du et problem i dit liv, du står i en vanskelig situation (det kan ske med alle), du har brug for støtte og du ønsker at skaffe en familie. De russiske kvindelige kandidater vil også reagere på den slags annoncer. Din opgave er at bruge lidt tid til at forstå, hvad din samtalepartner virkelig ønsker. Måske er hun virkelig klar til at hjælpe og hendes skridt ind i dit liv vil være en begyndelse, en ny fase i jeres fælle fremtid.

smiledating

Nu generaliserer vi selvfølgelig. Idéen er at du ikke skal forvente breve fra din russiske drøm kvinde. Du skal gå til din drøm på trods af alle skuffelse eller fejl og tvivl. Vent ikke på velsignelser fra din skæbne - dit liv tilhører kun dig.


Forrige artikel | Næste artikel